Министерство на труда и социалната политика
Агенция по заетостта
Моля изчакайте
Начало>Новини> Концертите на Агенцията по заетостта по проект „Готови за работа” продължават > > Преглед
Новини
 • 11.06.2018

  Концертите на Агенцията по заетостта по проект „Готови за работа” продължават

  Агенцията по заетостта продължава организирането на големи концерти в страната с участието на Теди Кацарова и Дичо за активиране на своята младежка аудитория по проект „Готови за работа”. Днес – 11 юни 2018 г., продължението е в Стара Загора. Събитието ще се състои в Античния форум, до регионална библиотека „Захари Княжевски” от 16.30 часа. Утре концертът ще гостува на Благоевград. Заповядайте на площад „Македония”, пред сградата на Камерна опера, Благоевград, от 17.30 часа.

  Младите хора могат освен да се забавляват, да се запознаят на място с разнообразните възможности за започване на работа и подкрепа за заетост от страната на Агенцията по заетостта и нейните местни структури – бюрата по труда. Информационните щандове с материали за успешна трудова реализация и квалифицирани консултанти ще бъдат на разположение по време на цялото събитие.

  Големите концерти са част от национална информационна кампания, насочена към мотивиране на младите хора за активно поведение на пазара на труда. Поредицата от събития са продължение на миналогодишната инициатива „Спри да циклиш” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и се реализират в рамките на проект „Готови за работа”.

  Музикалната програма включва освен българските звезди Теди Кацарова и Дичо, млади фолклорни изпълнители и детски състави, които ще се погрижат за всеки вкус и общото настроение на присъстващите. Част от забавлението ще бъдат и допълнителни различни изненади – томболи с награди и други интересни занимания.

   

  Заповядайте, станете част от нашите събития и носете своето младежко настроение!

   

  Какво: Концерт с Теди Кацарова, Дичо и други млади изпълнители в Стара Загора

   

  Къде: Античен форум, до регионална библиотека „Захари Княжевски”, Стара Загора

   

  Кога: 11 юни 2018 г. , 16.30 часа

   

  -----------------------------------------------

   

  Какво: Концерт с Теди Кацарова, Дичо и други млади изпълнители в Благоевград

   

  Къде: Площад „Македония”, пред сградата на Камерна опера, Благоевград

   

  Кога: 12 юни 2018 г. , 17.30 часа